Underbart vääääder! ♥

2010-04-11 16:20:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


När det är sånt här underbart väder med värme & sol så kan man väl inte vara annat än glad! Humöret blir på topp som bara den :) Blev en sen morgon idag, vi tog oss upp ur sängen runt 11 tiden. Och våtservetterna var nästan slut så de var bara att hoppa i kläderna och åka ner till coop och köpa nya, köpte även ett paket med Mild gröt till Alexia! Så blandade i ordning lite sånt när jag kom hem, så fick hon smaka lite, och hon tyckte om det som bara den verkade det som, så när första smakportionen var upäten fick hon en till och mummsa i sig så glatt så :) Men mer fick hon inte, vill ju inte att hon ska få ont i magen eller nåt, men hon ska få en litet mål med sånt ikväll igen :) väldigt kul att hon tyckte om det faktiskt!

Sedan följde Markus med på en långpromenad i det sköna vädret, jag skulle kunna vara ute och gå en hel dag när de är så fint & härligt! Men en timme var vi väl ute idag, och nu slockna lillan inne på soffan efter lite mat, helt utslagen ser hon ut :) hehe så söt!

Tråkigt att Markus jobbar natt denna vecka :( men men.. i veckan har vi mycket att stå i känns de som, men sånt gillar vi :) ne nu börjar jag bli lite hungrig så tänkte börja laga lite pannkakor, gott gott!

Have a nice day!


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!