You make me smile!

2010-04-22 23:23:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick jag sovmorgon till 11 :) riktigt skönt, markus gick upp med lillan! men kändes ändå som om klockan var typ 7 när jag steg upp. Blev lite stressigt sen innan vi skulle till Unga föräldrar. Snö blandat regn var de ute också, så man ville ju knappast ge sig ut, men vi knalla bort dit iaf.

Annars har vi inte gjort så mycket mer idag, busat som vanligt här hemma :) har även hunnit med att damsuga och skura golven, skönt! damråttor finns de ju gott om & snabbt dyker dom upp igen också.

Jag äter verkligen som bara den, känns som om jag har något i munnen hela tiden.. tänker knappast äta p-piller längre, dom gör att jag blir så sötsugen, och sist jag käka såna gick jag upp 10kg, och det vill jag ju verkligen inte göra nu.

Imorgon är det bullbak som gäller, kommer jag upp skapligt ur sängen ska jag ta mig en långpromenix först, fast inte om det är tråk väder, då skippar jag det :) och sen imorgon kväll ska vi åka till Virsbo för att se när Ebba är med melodifestivalen där, ska bli kul och se, ta massa kort & se om de går och filma med såklart :)

Ne nu ska jag ladda upp lite videos & sånt, sen ta en dusch & lägga mig i sängen och kolla på den nya Wallander filmen jag tanka hem igår.

sov gott!



You make me smile, my sunshine!


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!