en dag med mamma!

2008-10-24 23:19:43 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag började dagen med att jag slog upp ögonen klockan 08.00, woopps kan säga att jag fick kasta på mig kläderna och borsta gaddarna, och hann ner till tandläkaren till 08.30! gooddiiie! Inga hål, allt var bra! skönt skönt!

Mamma och jag åkte in och besiktade bilen, sedan hamnade vi på stan, där vi shoppade lite, Sedan vidare mot ikano-huset där jag lämna in mina pumps på omklackning, och så blev det lite inköp igen! :) Hittade ett par stövlar, jag blev inte stört-kär i dom, men dom är fina och jag fick bara ge 350:- REA är bra! :) Passade på att besöka Brännpunkt för lite klippning av mitt hår, som nu blev väldigt kort! men skönt att få bort en stor del av det slitna, så man kan börja spara längden nu!

På hemvägen från city town hoppade jag av på Evastigen och besökte Sofia & Pekka ! Kul att träffa dom, jätte länge sen! Blev mycket snack! Passade på att hoppa in på Meddo för en solning också, och guud vad skönt! Kan säga att det behövdes verkligen. Inte solat på säkert 2 månader eller nåt? stod att de var nya rör, men körde på en 30 minuter ändå, hoppas jag inte är räka imorgon! =) Har även färgat håret nu ikväll, och innan jag sköljde ur håret så upptäcker jag att det sitter en AS stor äckel spindel i hörnet, det kom ut skrikande aaahhh ord från min mun i den stunden kan jag lova! JAG HATAR SPINDLAR! och speciellt då deras kroppar är lika stora som lite mer en halva av min tumm-nagel! blääääk !

Idag pratade jag lite med Nora i telefonen :) men hann bara höra vad dom skulle äta till kvällsmat innan Ebba slet åt sig luren, haha! :) skönt o höra deras röster. Små kickorna, saknar dom! Och så kan jag säga som så att jag saknar min fästman !!!

Såg precis att Gina Tricot har öppnat en Webbshop :)

Sök själva, så har ni det svart på vitt vad som betyder vad! :)
Carpe diem
= Fånga/'Njut av'dagen,  Crea diem =  Skapa dagen


puss & puss !!

Kommentarer

Tack!

2008-10-25 02:14:55

du har en mycket fin blogg!:)

2008-10-25 22:26:20

spindlar är äckliga. Iiiu! Jag har aldrig trott att jag varit rädd för spindlar men senast jag såg en börja ja typ skrika omassa haha.:D

2008-10-26 01:21:02

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!