yezz yezz

2008-10-01 12:00:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag sov jag ut lite :) skönt, men huvudvärken kom rätt snabbt! ätit lite frukost, bananer & filmjölk, hej och hå, nu börjar ju jag med min nyttiga månad här! idag stod vågen på 61.2 kg, den ska stå på 57-58 när jag är nöjd :) och det ska jag fixa absolut! ska försöka att äta på bestämda tider också denna månad, 3 timmar mellan varje mål! men jag tycke rinte man är så hungrig då, men man kan ju ta sig en frukt! så man får se om den metoden verkligen fungerar :)

Mitt gymkort har ju inte fungerat pga att jag missat en betalning, så jag ringde inkasso idag, och dom sa att det stod 0 på mig, så den var redan betald. Och gissa vad, min huvudvärk släppte faktiskt lite, YEZ!  ett problem ur världen. Ekonomi är inte min starka sida faktiskt.. men det börjar bli bättre! :)

Ska åka till jobbet nu om en timme, så ska ut med nelly först, sen hoppas jag att jag hinner med en kopp kaffe innan jag gasar iväg. a just ja, idag fick Jonna körkort, så GRATTIS till henne :) Nu måste jag dra mig! måste hinna ringa skolan innan jag drar med!

SAKNAR DIG MARKUS! <3

Kommentarer
freddan

Du vet att om du ska äta 3-4 timmar varje mellan måltid, ska du inte äta så mkt, det som e hela poängen med dieten ;)

2008-10-02 03:04:15

hehe joo jag vet det :) men fan hur lätt är det då :P haha

2008-10-02 10:03:41

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!