Bra lägenhet :)

2010-06-23 23:18:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev det en trött dag på jobbet, men det gick fint ändå :) fixade midsommarstång o sånt så dagen var ganska så slapp! Direkt efter jobbet blev det att ligga på gaspedalen hemåt och hämta upp de 4 stjärnorna :) Så stack vi och kollade in en lägenhet här i fagersta, lägenheten i sig var bra, ljusa tapeter och fräscht, stort kök med diskmaskin, wiihu :) och sedan tre rum då & även två ballkonger! Dock var det synd att det inte fanns badkar :( och badrummet var inte så stort heller.. men det är ju som det är, kan ju alltid fråga om det går att koppla in ett! Men den där lägenheten skulle nog vara väldigt bra för oss, och då vi har Ebba & Nora så blir vi ju faktiskt en ganska stor familj, vilket kräver större lägenhet.. och det som var toppen var att det fanns väldigt många garderober + en klädkammare!

Markus åkte iväg en sväng förut och träffa några kompisar, och grannflickan Cassandra kom och knackade på, så det var ju toppen för tjejerna, så de var ute och lekte från 17-20.30 typ :) och dom hade haft skitkul! Toppen när de är ute sådär ju, strålande sol & härligt väder!

Imorgon åker tjejerna till sin mamma igen, och markus ska till västerås! Så jag tänkte ta mig en långpromenix på min lediga dag med Alexia och sen när hon somnar ska jag slå ut filten här ute på gräset och pressa in the sun, så nu måste det bli sol imorn :)

Ne nu ska jag äta några ostbågar, yummiiiiie!

bye bye!


Kommentarer

Ja, tiden bara flyger iväg. Trodde jag skulle hinna bli gråhårig innan graviditeten var över och nu är han 4 månader, inte ett grått strå på huvudet inte ;) haha.

2010-06-23 23:23:55

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!