Morrn morrn!

2010-06-17 10:59:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


imorse vakna skrutten vid 7, ännu en tidig morgon.. nu börjas de, haha.. tidiga mornar! Men men när man väl är uppe så blir man ju piggelin! Alexia är ju så nöjd & lugn på mornarna, ligger och myser på golvet bland alla leksaker och säger inte alls mycket.. men jag kan ju inte påstå att hon ligger still, haha.. lägger henne på sin filt, sen efter 5 min så är hon på andra sidan av rummet, det går snabbt när hon ser något spännande hon vill åt :)

Jag har druckit lite kaffe och bara kikat runt på nätet, varit med i några barntävlingar :) alltid skoj! Och Alexia har faktiskt vunnit i en tävling, men fick inte avslöja i vad ännu, kul och se vad hon får för nåt skoj paket!

Har lovat Ebba och Nora att rensa i deras lilla "rum", för de första ser det ut som ett bombnedslag där inne, och för det andra så leker dom väl med en tredjedel av saker som finns där, så ska väl ta mig i kragen och ordna till det nu..

Ajust ja, idag kanske vi ska kolla på en lägenhet :) wiiie, håll tummarna att dom som kollat på den inte ska ha den, för då ska vi kika på den idag! en 4:a, vore hur underbart som helst!!!

så bye!


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!