Välling med bra resultat :) wiiihuu!

2010-06-28 21:45:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagen började med försovning :/ ... men jag hann så jag blev bara 10 min sen, så det var ju lugna gatan! :) Anna tyckte jag såg skapligt yrvaken & stressig ut haha.. men dagen gick ju bra! Så imorgon är jag ledig, vilket är väldigt skönt, blivit mycket jobb både lördag & söndag, men bra lön eftersom det var storhelg, så det är ju toppen! Fick även medicin deligering igår också, välbehövligt!

Markus är iväg hos en kompis, så lillfisan och jag har inte gjort så speciellt mycket, busat och skrattat, hon skrattade åt mig för att jag skrattade åt henne förrut, hon är ju för härlig :) Hon hoppade upp och ner i sin hoppgunga ett bra tag förrut och roade sig för fullt, blev mycket skratt, sånt gillas! Så stack vi ner till till tvättis innan hon skulle sova med, så nu är den fjärde maskinen i tvätten!

Älsklingen köpte en ny vällingsort till Alexia igår, vilket gav extremt bra resultat, hon fullkomligt älskar vällingen! Hon somnar kanon bra när markus söver henne, så idag la jag henne i sin säng och gav henne vällingen där, hon svepte i sig hela flaskan på en kort stund, så hon ville ha mera, så hon fick lite till sen var hon mätt.. så då låg hon och pyssla lite i sängen, så jag satte på speldosan och gick ut ifrån rummet.. hon började gnälla lite smått, så gick in och satte mig och sjöng för henne, så med lite sång och puttningar i rumpan så slockna hon kanon sen! sååå himla skönt, man kan ju inte gå omkring och vagga henne så mycket längre, man blir ju helt mör i armarna, så jag blev så himla glad nu när hon faktiskt somnade i sin säng! Hon vaknar ju fortfarande nångång under natten och vill ha mat! Så får se hur de blir inatt, förbereder lite välling utifall hon vaknar.. så får hon det, och fungerar det lika bra då, så kan man ju sluta amma helt nu! weeey! :) det är ju såklart hur mysigt som helst att amma.. men mitt hår bara rasar av från mitt huvud, och så slipper man känna sig så låst, för då kan ju markus ge henne välling då det behövs.. hoppas hon sover hela nätter snart också! :)

Pratade precis med pappa i luren, så han sa att jag skulle få en bikini av honom, eftersom jag ingen har :) snällt som tusan, så nu ska jag ju bara se om jag hittar någon också, mina andra är ju helt utslitna!

ne nu ska jag kolla lite på tv:n!

bye bye!





Kommentarer
Anonym

Vilken cutiepie! :D

2010-06-28 22:51:56

Jag är inne där och försöker ladda upp , men det är jätte segt ! fin blogg du har.

2010-06-29 21:20:06

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!