8 timmars introduktion!

2010-06-15 22:59:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är Alexia och jag hemma ifrån Linköping igen.. vi åkte ju ner till Ullred med mamma, colle & syster då vi var där, hittade en massa saker :) Alexia var hur duktig som helst i bilen & där! Så det var en mycket trevlig resa! Det kändes som om vi var i linkan i bara två dagar eller nåt, men denna gång ägna vi all våran tid till the family och släkten :) Alexia hann ju både träffa sin morfar, mormor, gammelmormor & min farmor och farfar & sen sin morster och hennes familj, så det var toppen! Hon var extremt glad och nöjd med tillvaron iaf! Och jag har fått känna på lite sparkar ifrån syrrans lilla tjejja hon har i magen :) mys! då saknar man som fan när man själv hade alexia i magen som låg och böka runt!!!


Imorse ringde klockan 5.15 första gången, men jag är som i dvala, jag fattar verkligen ingenting på morgonen, så snooza lite, men tog mig upp 5.30 iaf, skulle med bussen vid halv 7, var i skinnsberg redan 7, en hel timme innan jobb introduktionen började. Men det tackar man ju lite för, eftersom jag inte hade ammat alexia nåt speciellt, bara lite under natten, så var min bröst lite spända, så jag fick sitta inne på toan och pumpa, haha.. så varje rast och även några gånger under genomgångarna fick jag gå en vända till toaletten, för aldrig i livet att jag tänker sitta där bland en massa människor och att de läcker ut, haha då hade jag dött! Dagen gick hyffsat snabbt, blev en hel del kaffe och brutalt mycket information, men en betald dag tackar man ju inte nej till!

Första gången jag är ifrån Alexia sådär länge, men det gick bra! Älsklingen och hon fick ju åka och titta på när Ebba slutade 1:a klass.. hade med velat vara där, sånt är ju så mysigt! Sen kom lexxan och Markus & hämtade mig i skbg.. Och så kom Ebba & Nora hit vid 18 hugget, för deras mor jobbar imorn, så då sover dom här inatt :) Nora pluttan hosta som en tok där inne i sömnen, så hon fick lite vatten, men fortsatte hosta, så vi satt inne på toaletten och pratade lite, försökte få i henne lite honung, eftersom de lenar halsen, men det vägrades.. hon hosta verkligen så hon nästan kräktes :( och självklart vakna Alexia i samma veva, så Nora skickade jag in i en varm dusch, och lillan sövde jag om igen.. så nu sover båda töserna så gott! :) ♥

ne nu går mina ögon i kors, så tack och hej!



Alexia efter en shoppingrunda på ikanohuset :)


Kommentarer

fan vad söt hon är, ett riktigt charmtroll, längtar tills vi ses nästa gång :)



Saknar er vännen.



Kram

2010-06-15 23:04:11

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!