Strålande väder !!

2010-06-03 21:34:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vakna upp till ännu en strålande fin dag, kan man göra annat än vara happy då? :) Blev god frukost med melon & allt möjligt! Sen stoppade älsklingen och jag ner Alexia i vagnen så knalla vi ner mot stan! Jag hämtade ut min klänning som jag fick idag, och så skickade vi tillbaka markus skor, och min keps för den var för stor! köpte en smarrig glass sen gick vi hemåt! varmt & skönt var det ute i solen iaf. Älsklingen var tvungen att åka till jobbet direkt när vi kom hem typ :/ trist!


I förmiddags låg alexia på golvet, och hon kröp framåt, wiihu så kul :) duktiga tjejjen! Så nu på eftermiddagen har hon också krypit, ligger det ett föremål en bit framför henne kryper hon fram och tar det! Det händer så mycket nu ju! Hon har börjat blåsa med munnen också, och så låtsas hostar hon en hel del, haha gullungen! ♥

Nu har lillstumpan somnat iaf! Idag har hon inte haft någon feber utan varit nästan som vanligt :) förutom att hon varit lite gnällig, men hon har sovit bra! Blev ju två långpromenixer i solen idag! Hoppas det blir lika fint väder imorgon! För imorgon bitti ska vi till öppna förskolan så alexia får leka lite med Natalie :) Sen ska jag åka till Skinnsberg och träffa Mia! Vi skulle egentligen druckit lite vin och så imornkväll, men det strular med skjuss och sånt, så de får bli av en annan dag! Men ska iaf dit och dricka kaffe med tösen! :)

Snart slutar min älskade karl jobbet, då blir de film mys, denna kväll blir de skräckis.. The grudge 3! Se om den är nåt läskig! dom andra var ju scary som fan! Ajust ja! Jag fick mail från ett bemanningsföretag i västerås, dom vill att jag kommer på arbetsintervju där nästa fredag! Så måste ringa om imorn och se vad det är för jobb! För det vore ju väldigt bra om de har någon vik-tjänst att erbjuda som är på schema, för annars går de ju inte!

Puss Puss! 


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!