Glad Midsommar!

2010-06-25 12:18:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var man ledig ifrån jobbet då, skönt faktiskt! Blev en hel dag tillsammans med Alexia. På förmiddagen sov hon här utanför porten i skuggan på gräsplätten och låg och försökte få lite färg i solen :) Sen när älsklingen kom hem på kvällen så hade han med sig jätte fina blommor till mig :) ♥

Alexia kravla omkring här hemma som en tok igår, och låg och skratta högt för sig själv och grejjer, haha.. Och idag är det ju midsommar :) Blir att fira det i skinnsberg & sedan åka ut till Markus föräldrar och äta och så :) Ska bli trevligt, trist bara att vädret suger, men det brukar de ju göra ;) Alla tidigare midsommrar som har varit, så har man ju vart iväg på partyn och sådant, men nu när man har familj så är ju inte det ett alternativ längre, då firar jag mycket hellre med dom, love it!

bloggen är visst lite knepig, går ej lägga upp pics tyvärr! :( men ja ja, ha en fin dag!
Pusss

Kommentarer

hur fan kan du skriva att vädret suger på midsommar? igår va ju lätt varmaste dagen, haha vidhade 30 gradera i stor sett heela dagen och kvällen va hur underbar som helst över 20 :) bästa vädret någonsin en midsommar ;)



hehe linköping is the shit ;)



2010-06-26 09:37:50

tack så hemskt mycket! :) hoppas att du får en fin dag :)

2010-06-26 12:34:58

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!