Febern börjar ge sig!

2010-06-10 20:30:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse gick jag upp då babe åkte till jobbet vid 5.30 hugget, packade dom sista sakerna och sen vakna skruttan, tog tempen på henne och den visade 38,5. Ringde sjukvårdsupplysningen för att se ifall vi kan gå till vårdcentralen här nere fast vi inte hör till den, och det kunde vi såklart! Men nu på kvällen är Alexia nästintill feberfri! Så det var nog 3-dagars feber hon fick, för hon har fått lite utslag på rygg & mage som man får i samband med det!

Vi stannade två gånger på vägen ner hit idag, lite mat stund & lite friskluft :) och alexia åkte ända ner utan en enda protest där bak i stolen! Jag sjöng för fullt bakom ratten och hon satt så duktigt där bak & pyssla med sina saker och sov lite då och då! Blev så stolt över henne.. hon brukar oftast bli irriterad över att sitta fast en längre stund, men idag gick det galant! Vi åkte till ikano och handlade paket till lilleman som har fyllt år, sedan åkte vi hem till pappa & åt pannkakor, Alexia fick smaka också :) och det var ju gott med lite sylt tyckte hon, hon fick ju dock inga större bitar, pyttesmå fick hon, men hon tugga så duktigt!

Dreglat som en tjur har hon gjort idag också, bara rinner ur munnen på henne konstant! Så fler dreglisar blir det att inhandla, träligt att byta kläder stup i ett annars ju! Efter att vi vart hos pappa stack vi hem till morsan där lilleman & syster befann sig, sen åkte vi hem till dom, till deras nya hem! åh så fint & skönt har dom det! Vill med bo i stor lägenhet med både gräsmatta & altan! Stuttsa lite med grabbarna på stuttsmattan innan vi stack hemåt!

Så vi var väl hemma här runt 18.30 hugget, så då  blev de lite gröt och ett bad, (Alexia har börjat plaska som en tok i vattnet :D ) Så nu somna hon in så gott i sängen, lite småvarm är hon ju, men inte alls emot vad hon har varit! Hon har försökt att snacka endel idag, som ord.. vill höra hennes första ord snart ju! :)

Mamma jobbar till 23, trist! Så blir att slappa här i soffan nu tills hon kommer!
chiiiingeliiing!




Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!