Bus, foto & Vaccin!

2010-06-01 22:21:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse stack Alexia och jag bort till öppna förskolan och mötte upp Emma & hennes dotter Natalie, blev att starta med lite frukost :) sen fick de leka lite på golvet, Natalie är ju två månade äldre än Alexia, så hon kryper, de är så sött ju! Sen vid 11.00 hade vi bokad tid för fotografering! Korten såg ut att bli väldigt fina! längtar tills man får användarnamn + lösen så man kan gå in och välja vilka bilder man vill ha...

Efter det åkte vi hem hit, lillan slockna så jag satt en liten sväng i solen, man får ju passa på.. snart börjar man ju jobba och lär inte kunna ha så mycket tid till solning! När lillan vaknade stack vi ner mot stan & handlade presenter till Algot som fyller år imorgon!

Alexia fick smaka choklad glass av markus förrut, och vad hon tycker om det då :) hon har fått smaka lite ibland då man ätit det, så nu vill hon ha hela tiden, haha! Hon har börjat med att sträcka upp sina armar om hon vill komma upp, så sött :)

Jag plockade fram en docka ifrån Ebbas & Noras "lekförråd" :) Den var ju väldigt spännande tyckte iaf Alexia!



Vid 14 hugget stoppa jag ner pluttan i vagnen så gick vi bort mot bvc, för det var dags för vikt, längd, läkarkontroll + vaccin idag! 8400 gram, 69,9 cm stor flicka! Men hon följer sin kurva alldeles perfekt! läkarkontrollen var också bra! Och Kristina hennes bvc tant frågade frågor om hon klarar av att göra vissa saker osv, som att vända på sig, flytta föremål från ena handen till den andra, kasta ner en leksak på golvet och se vart den tar vägen och så vidare, och allt det gör ju pluttan så hon är allt med suveränt i utvecklingen :) hon frågade även om hon testar olika läten, och om hon gör, haha.. just nu är det skrik ljud som gäller, och i eftermiddag nu har det varit extremt, så i got headick eller hur de stavar :P

pluttisen sover nu så gott efter mycket om och men, hon blev lite ledsen till & från nu på kvällen, verkar vara ömt på låren, och så blev hon sist också.. men ingen feber har kommit iaf, så kan ju hoppas att hon slipper det!

Ajust ja, jag ragga till mig en babybox från barnens hus, fast alexia snart är ett halvår, det var en gratisgåva man får då man precis fått barn eller då man väntar barn, men de var trevliga så de maila mig en lapp så vi får åka dit och hämta ett paket iaf :) var bland annat en blöjhink där i, och det tackar jag inte nej till :)

Igår beställde jag en klänning från bubbleroom, veckans klänning för bara 149:-
tyckte den var lite söt & väldigt billig, så kan ju hoppas den är fin i verkligheten också :)



Puss puss !!


Kommentarer

Tack:) Vi har bara ett barn, så det är samma barn på bilderna i headern;)

Agnes heter hon och är 3 år!

Bedårande liten flicka du har!!

2010-06-02 09:04:19

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!