Imorgon börjar jag jobba!

2010-06-20 14:32:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags blev det full rulle här hemma, Alexia och jag åkte så vi var i västerås till 10, hämtade hennes babybox från barnens hus, sen åkte vi hem igen. Sen åkte vi hem och väckte älsklingen, som inte var allt för pigg eftersom han jobbat natt.. men när han kom upp stack vi iväg och kollade på en lägenhet, ingen bra tyvärr, inga lekparker alls i närheten, och det är ju faktiskt ett måste! Efter tittandet där så åkte vi till bvc för vägning & mätning på lillstumpan! Kristina tyckte alexia var väldigt tidigt i utvecklingen som ålar sig omkring här hemma, och att hon var duktig, och det tycker jag med som bara den! Hon hade lixom skena i 3 månader från början då hon kom ut, och kunde ju då inte röra på benen nåt speciellt, så jag är så galet stolt över henne att hon kämpar & utvecklar sig så bra. Hon hade dock gått ner nästintill 200g men det berodde förmodligen på att hon rör sig så dant här hemma! :)

Sen hämtade vi tjejerna i Virsbo, och igår åkte vi ut till markus föräldrar för att vara hundvakt tills idag. Så Tobbe & Jenna och deras lille grabb Linus kom ut dit! Markus & Tobbe stack ut med båten och fiskade, sedan blev de grillat & gott!






Bissingarna :)



 



 



En myckt trevlig helg blev det iaf! Och nu ikväll blir det mys med tacos här hemma, tjejerna ska ju vara här en hel vecka till nu :) Och imorgon börjar jag jobba, buuhu, kommer sakna ihjäl mig efter min skrutta! Men det är behövligt och det är väldigt skönt att tjäna lite stålar :)

bye bye!


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!