Goodmoorgning !

2009-05-28 05:40:55 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår hade jag som sagt första jobbdagen på klockarbergsgården och det gick bara bra, trevlig personal var det igår också :) Och idag jobbar jag från 7-14.45 ska bli skönt o sluta på dagen så man hinner ha lite tid hemma på eftermiddagen/kvällen.

Har precis klämt i mig lite oboy & smörgås, inte as gott att äta nåt såhär tidigt på morgonen men vill gärna inte börja må illa så då är det bara att trycka i sig något :) är så satans glad över att illamåendet nästan är helt borta :) wiiie! Har inte förstått ännu att det är faktiskt ett litet liv inuti mig, blir nästan rädd av att tänka på det, blir rädd för att det ska hända något. Men det får det absolut inte göra. Många säger att när man har varit på ultraljudet så inser man verkligen att man har en liten bebis i magen :) längtar dit !!!

Ha en bra dag, det tänker iaf jag ha!


Kommentarer

ja UL var helt fantastiskt...när man ser lilla pyret härja runt i magen...då går det nästan upp för en att man har nått i magen..och när du börjar känna sparkar DÅ fattar man ännu mer att man har en knodd i magen :) eller ja i början är du ju små "bubbel" men sen när du börjar känna riktiga sparkar..åh vilken kännsla det är..går inte ens att beskriva ! :)

2009-05-28 09:47:52

fin blogg :)

2009-05-28 14:35:33

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!