Jag älskar min fästman! <3

2009-05-11 15:08:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I torsdag åkte ju syster och jag till Stockholm, vi hyrde en lägenhet som låg precis intill där hennes utbildning skulle hållas, så det var väldigt bra. Och så låg det alldeles intill Globen också så dit knalla vi ett par gånger :) mysigt att få lite tid med syster. Hon var ju iofs i skolan bägge dagarna, medans jag låg hemma och mådde crap, spydde och sådär. Såg två halvkändisar i stockholm :) Ken rings son Kelian som var sjukt söt, och även Hamza från andra avenyn =) Man hittar ju inte överdrivet bra i stockholm men det fixade vi bra tyckte jag :) tack för allt, och tack för en mysig helg sis. jag kommer bjuda igen!

Idag kommer Jennifer hit :) såå himla kul, myspys lär de bli och hon tar med sig doggen Max! (: den söta stora doggen! :) Markus och jag åkte ner till Dressman idag för att ordna en kavaj och tillbehör till bröllopet, och vad fin min fästman kommer vara :) lätt snyggast på bröllopet! Tyvärr ska ja inte delta, därför att vi inte har hittat någon barnvakt den helgen, men det är ju Markus barndomskompis som gifter sig, och jag kanske inte mår på topp pga illamåendet o så heller, så de får bli myspys med tjejjerna istället, ska nog ta med mig töserna till badet! :) ååhhh fan vad jag saknar dom.

Har suttit och sökt massa jobb nu, men får inga positiva svar tyvärr :( ska söka till alla förskolor också tänkte jag, men det är en och samma chef över alla förskolor här, och hon var tillbaka nu vid 17.00, så hoppas att det finns nån möjlighet att få komma och testa på det yrket också, skulle hoppa i taket så glad jag skulle bli :)

Ne nu ska jag väl röjja undan lite här och grejja så det är fint till jempa kommer.

Miss u my man, en ny dag till en bra början av vårat liv startar idag, vi klarar alla hinder, vi kämpar, du och jag, allt  kommer att falla på plats så småningom ♥ Jag älskar dig av hela mitt hjärta och själ, du är mannen i mitt liv! Jag längtar tills våran bebis är född, jag längtar så dant.♥♥



  

Kommentarer

Vilken fin blogg du har :)

2009-05-12 18:34:09

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!