tjooheej!

2009-01-15 21:37:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var det första "skoldagen" fick inloggningsuppgifter osv. Så idag har jag suttit och pluggat lite medicinsk grundkurs, nästan klar med första inlämningsarbetet! :) väldigt mycket i kursen som man ska kunna. Men det är intressant, så jag hoppas att det fortsätter vara så!

Knalla till afäären förrut och handla lite stuff´s. bland annat blondering!! men tror ni det blev bra? icke sa nicke, hej hej jag har oranga slingor i skallen, haha. men det räkna jag nästan med, får dra i den andra blonderingen imorn, för det hinner jag inte med nu, ska bränna en film, så ska vi åka till skinnsberg för film mys när babe kommer hem från jobbet.

Imorgon ska jag upp tidigt, ska vara hos doktorn klockan 10. hoppas jag vaknar upp med en bra dag, med bra tänkande och mod. annars löser det sig nog inte! men ska ta upp allt med honom. det är en del! men skönt att få det gjort! kanske tar bort min leverfläck också, får se vad han tycker. men jag törs nog inte. hjälp!

Så ska vi hämta brudsen imorn hos deras mor också, sen ut till markus föräldrar på mat! nehe, nu ska jag se om det går att bränna då!

puss & kram!

resultatet syns inte as mycket på bilden här nedan men lite smått ljusare än innan!
suddig bild dock!





Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!