Färgar håret!

2009-01-11 13:28:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag och färgar håret, hmm inte en aning om vad det blir för nyans, men mörkt tror jag iaf :) mörkbrunt! Såg ju att jag hade fått en sån himla utväxt helt plötsligt, så då är det ju bara att kasta i en färg :) fast nästa gång utväxten börjar närma sig, då blir det nog förmodligen blondering i håret :) najs! Just nu vet jag inte vad jag har för någon fisyr på håret, jag vill ju ha allt jämlångt typ, och nu kan jag säga att det är väl på väg, men vägen dit ser förjävlig ut! sånt man får leva med! :)

Igår åkte vi till Skinnsberg, Blev att spela plump med tenho och mia, sen nån mer jag glömde namnet på! men jag vann nästan iaf, och markus kom sist. haha! gick bra för han igår. Men det var kul! skoj med kortspel! :)

Idag hade jag tänkt att rensa lite i våra garderober, har ju sjukt mkt handdukar och påslakan och sånt.. mycket som kan kastas, så vi får lite mer plats här hemma! :)

Imorgon ska jag till Norberg, tur att hjärtat kan skjussa mig dit, annars hade jag ju aldrig hittat.. men men ska iaf dit på nåt möte med studierna. Få redo på info om kurserna osv, borde inte ta så lång tid hoppas jag. Skönt ska de bli att komma igång igen iaf, och jag ska satsa! fullt ut, eller ah försöka iaf! :) man tröttnar alltid efter nån månad, men jag ska kämpa iaf!

Markus och jag spelar Wii hela tiden här hemma i princip. Bowling och Giutarr Hero ligger väl på topp. Det som spelas mest :) men kul är det. som satan, och man blir beroende. Men skapligt stel i hela högersidan blir man. är helt öm, som om man varit på gymmet och pumpat hårt. haha!

Nu ska jag tvätta ur hårfärgen och se hur resultatet blev, inte så stor skillnad mot innan tror jag allt! :)
Ha en super fin söndag!

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!