Långpromenad i fina vädret!

2009-01-29 16:56:43 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagen började med att jag tog på mig varma kläder, och sedan knalla ner till tvättstugan med all tvätt. Sedan gick jag ut på en lååååång promenad i det härliga vädret som varit idag, sol & fint! fast kallt. men traska på 1,5 timme, så nu har jag sett ytterligare lite mer utav Fagersta!

In i tvättstugan för att starta igång torktummlaren, då fungerar inte den rackaren :/ så torkskåpet är fullt! ska snart ner och hämta upp allt, det lär inte vara torrt! Jag funderar på vad jag ska laga för mat idag. Har inte överdrivet hemma, så får väl bli köttbullar och potatismos eller makaroner. Måste ju ha med mig en matlåda imorgon, för då ska jag jobba på stolpvreten igen! :) 7-16! Det är nog så att dom har väldigt många timisar just nu, och därför har jag inte fått så mycket jobb på senaste. Så blev glad över att jag fick en jobb tid imorn!

Skulle egentligen till doktorn imorn som jag hade tid hos, men jobbet går före just nu eftersom jag inte jobbat nåt. Pengarna behövs, varenda krona!


koll vilken snygg dress,
åh vad jag vill ha den!
men min plånbok säger nej!


Kommentarer
ida josefin engdahl http://cinderellastoryy.blogg.se/

haha , men självklart finns det en brynäsare i mig med, Dom får man aldrig släppa , haha så jävla glada vi blev när brynäs van över djurgården , för att alexandra blev svin tjurig hahaha :D Glömmer aldirg detta! Allt bra med dig då gumman ? puss

2009-01-29 17:36:30

skönt med så lång promenad

2009-01-29 18:11:08

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!