Hogan

2009-04-15 20:15:12 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det varit en ganska så hektisk dag, åkt som en stolle i morsans bil, varit överallt med syster och Lilleman känns det dom :) Och sen hämtade jag mamma så åkte vi hem hit till henne och käka pizza, yummiie! Efter det kom mammas kompis Lena hit, och så tittade även Bror och hans tjejja ut, han hade köpt med sig graviditetstidningar till mig :) som jag ska lägga mig och läsa i sen, skoj! Fick även se när lilla tjejjan i Åsas mage rörde på sig, så himla häftigt det var att se!

och nu sitter jag och äter chips onyttig som jag är, och tittar på "Hogans Knows Best" ganska så underhållande att titta på :) tycker att Brooke är så söt :) Blir att titta på Greys & Anthomy sen vid 21.

Imorn kommer charlotte hit och äter frukost med mig, sen ska jag in och träffa pappsen min och ta en lunch ihop, sen ska jag ta tåget hem till min kära man. som är väldigt saknad.

puss & kram // Lindséy!



Kommentarer

Tycker om ditt namn !

2009-04-16 12:18:46
sis

Snygg bild på dej & marcus då ! YEAH !

Haha kul, nee fick bara åka nååågra omvägar.. Och vänta lite grann. Haha.. Jag vet, alltid lika klantig. Men du måste erkänna att du vart lika genomsvett som mej när jag insåg att vi hamnat på fel ställe, och skulle va på ett annat ställe just den tidpunkten !! hahaha. Snacka om brååttoooooom ! HAHA! Thanks!

2009-04-16 21:15:25

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!