Trött

2009-04-07 21:56:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag riktigt trött, så lär somna pang bom när jag lägger mig. Ska se klart filmen "glasblåsarens barn"  som ja påbörjade att se igår kväll :)

Markus döttrar ringde förrut, och Ebba har tappat sin tand som har hängt löst nu ett bra tag :) och Nora hade lärt sig att cykla utan stödhjul! :D duktiga tjejjer! Vi saknar dom här hemma juu, men på torsdag ska vi hämta kickorna igen :) så tar vi med oss dom ner till Linköping över helgen, ska bli kul :) och dom kommer nog bli super glada och förväntansfulla när vi berättar vad som håller på att växer inuti min mage! :D

Idag var vi på första mötet hos barnmorskan, vilken gick bra, fick information och sådär, och nästa möte är om en månad. Går in i vecka 7 nu om det är så som vi räknade ut :) spännande! Får hoppas att allt går som det ska. Den största missfallsrisken avtar ju när man gått in på vecka 13. känns helt otroligt att det faktiskt är ett litet liv som växer inuti mig. helt sjukt. och helt underbart! Har blivit medlem på en sida där man kan fylla i en bok och lägga in bilder vecka för vecka, som man sedan får hemskickat när krabaten kommit ut. roligt att det finns sånt att göra! :)


ne nu blir det sängen..
sov gott! :) 

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!