Städa & dona! :)

2010-08-23 21:33:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Det händer inte många förändringar med bloggen inte, men ska få ordning på en header var det tänkt, men ganska svårt och få till det bra ju :)

Älsklingen jobbar eftermiddag denna vecka, trist! förresten sökte jag jobb på hans jobb idag :) se om man lyckas få något! Det blev en promenix innan han stack iväg förut, så jag och alexia har inte gjort speciellt mycket. Eller jo, städat & möblerat om har vi ju gjort, bytt & sytt i gardiner :) busat en massa på golvet osv.. så lite har vi allt gjort ;) Lillan fick sig ett bad förrut och somna så gott i min famn tillsammans med vällingflaskan & snuttisen.

Imorgon ska jag först möte en tjej som jag tydligen ska göra grupparbete tillsammans med i skolan. Har aldrig träffat henne.. Hon ringde mig och ska jag vara riktigt ärlig så förstod vi knappt varandra, hon var utlänsk och jag fatta inte överdrivet mycket av vad hon sa alltså :( så får hoppas de går fint imorn ändå! efter det ska jag på möte med Rektorn och Studievägledaren om min studieplan. Se om vi kommer fram till något vettigt! :)

Här kommer lite bilder från igår! :)

En tröttis i vagnen



Försöker rymma efter badet :)






Kommentarer
Melissa - Vincents Mamma http://ooomelissaooo.blogg.se/

vilken liten sötnos du har :)

2010-09-07 12:13:45

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!