kanske börjar bli sjuk?

2008-09-30 12:25:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ojj, nu är det ett tag sen jag skrev ett par rader här.. Förra veckan, i fredags så satte jag i mitt löshår som jag beställt. Det är riktigt långt! men ska ju till Frissan i November så får bli att klippa det då! :) annar är det helt okej! Känns riktigt skönt att ha lite längd på håret!


Min älskling kom hit till mig i Fredags också, då åkte vi in och hälsade på Jennifer & Marcus en sväng. Sen åkte vi hem och gjorde god mat :) Lördagen bestämde vi oss för att festa lite. Så vi tog bärsen i handen & skutta på bussen hem mot Pixel. Det var kul att träffa honom, Sen hade pixels tjejkompis förfest, så blev att dra på brudfest! trevliga tjejer... sen bar det av in till staden. Kvällen var full av folk, as mycket folk ute ju, men det var kul! Vi blev först sittandes på 55:an och sen hamna vi på plaza, inte roligaste ställena, men hade trevligt ändå! haha jag skulle springa över gatan och hälsa på Jenny eller så var de johanna, haha twinns, såg ej trottoarkanten så stöp som en tok, min räddare i nöden var framme direkt och hjälpte mig upp :) och jag skämdes, haha! men men, sånt som kan hända! avslutade kvällen med en taxi hem. Tack för en bra och trevlig kväll killar!



hjärtat åkte hem igår morse efter att han skjussa mig till jobbet :) jag slutade 3 timmar innan jag egentligen skulle gått hem, pga att jag kände mig helt yr, huvudvärk & kallsvettig hela tiden! Kände likadant imorse då jag vaknade, så blev inget jobb idag heller tyvärr :/ men hoppas jag är kry imorgon, för jag vill jobba! mailat med min chef lite nyss, så himla bra är hon, berättade att jag förmodligen flyttar nu efter jul och ska utbilda mig till undersköterska osv, hon förstod mig precis, tyckte det var synd att dom skulle mista mig.. men så sa hon att dom finns där uppe också, så om jag ville söka dit så kunde jag lämna henne som referens :) skulle ju va toppen!

Hopp, Nu ska jag plugga lite, skulle börja med Engelskan, men förstår ej så mycket, FAN jag hatar verkligen engelska :(
Så ska iaf sätta igång med Svenskan nu tänkte jag!

fick jätte fina blommor av min älskling i fredags när han kom :)



Ne dags att hämta kaffe & sen sätta igång!
Ha en fin dag!

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!