Hemma igen!

2009-03-04 10:06:42 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Min helg i Linköping...

I fredags kom jag till Linköping, och åkte raka spåret hem till Jennifer och Marcus och deras doggs :) jätte fin lägenhet har dom fått nu iaf :) mysigt för dom. Vi åkte in till stan men det var typ folktomt. Satt på 55:an och Maxim en sväng. Och i Lördags umgicks jag med min kära mamma, och sedan skjussa hon mig till Charlotte :) Så kom även Sophie dit sedan, våra trutar gick i ett, men en riktigt trevlig kväll blev det iaf. Vi knalla till Platens där det var kö & proppsmockat med folk. Men det var skoj ändå! :)

I söndags kom syster och hennes familj ut till mamma så de var bara mys med dom :) Liam & Kevin var i full fart, gullisar! Sedan beställde mamma och jag pizza, och sen kom även Tommy & han tjej Åsa ut på en fika. Kul träffa Åsa, jätte gullig tjej, och hon hade en liten kula på magen nu :) i sommar kommer deras lille dotter :) va myys!

Även att jag varit borta en helg bara, så har jag saknat älsklingen så det heter duga. Så det var riktigt skönt att komma hem igen. Babe bjöd på kinamat så blev mys med film & god mat! Och igår kom han hem med en blombukett till mig, blev jätte glad, älskar rosor! :) Och älskar honom! :) Följde även med Lina på ljusparty i Skinnsberg igår, man ville ju ha allt :) men sånt där är dyrt, så man har ju bara råd att köpa något litet, så hittade lite smått :) goda ljus dofter som jag tror babe kommer tycka om också :)

Hann med att plugga endel igår, vilket kändes skönt för jag la ner i princip all min energi på att sitta och läsa först och sedan svara på alla frågor och det tänkte jag fortsätta med nu, så får jag iväg det första arbetet! :) 

Ha en suverän dag!


Kommentarer

Fin blogg du har =)

Ha en trevlig dag ! =)

2009-03-04 10:12:22

tjoo :) en fråga bara, har du flyttat än?? :)

2009-03-04 13:31:48

okej va kul :) trivs du då?? :) eller saknar du ljungsbro?? :) hehe

2009-03-05 09:57:23

vilken otroligt härlig stark blogg! tack för att du lyste upp min dag!

2009-03-12 15:37:29

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!