Magsjuuuuka :(

2010-02-20 16:55:32 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I torsdags kväll kom Ebba & Nora hit, Nora hade spytt några dagar innan, men var frisk då! Så i torsdags blev de bara lugna gatan, sen igår kväll börja Ebba känna sig lite dålig, så hon och Nora bädda upp i soffan med Barbie-film mys! Så babe och jag ladda upp för lite fifa spelande, så satte sig Ebba & sa "Lindseeey jag mår inget bra :(" sen blev de SPLÄÄÄÄSCH, kan säga att det verkligen sprutade ut, stackars :( Så kvällen slutade med att jag låste in mig på rummet tillsammans med Alexia, (ville ej riskera att hon blev dålig) och babe fick sitta och vaka över Ebba hela natten medans hon spydde och somna och spydde och somna om vart annat! Alexia slockan vid 00.00 och då somna hon in ordentligt, jippiie, börjar bli lite tidigare än vanligt iaf på den fronten :)

Idag är det snöstorm här :( TVI PÅ DET! Men var ju tvungen att ge sig ut ändå, eftersom det är ju lördag, och vad är en lördag utan lördagsgodis för barn? Så Nora och jag sprang in i bilen och gasa ner mot stan och handla lite. Så sen dess har det bara varit lugnt här hemma, tagit de lugn och sådär.. Har precis spelat spel Hungriga Elefanten med tjejerna, jag vann haha.. så nu sitter Nora framför mig och datahackar och Ebba sitter med Markus framför Xboxet. och den minsta ligger och sover så sött :)

Ebba sa till mig igår att hon ville åka till Linköping på påsk, så det lär vi ju ordna, och såg i kalendern igår att påskafton är på min födelsedag :) ett tag kvar men ändå inte. Det känns som om vi har mycket på gång nu i mars & April. Bror & syster fyller i mars, så ska ner te linkan då och hälsa på. Alexia bli av med skenan i mitten av mars och det kommer bli den bästa dagen på detta år :) I början av april är det påsk sen fyller morsan och sen är det planerat och ha dop i slutet av april, så de är rätt mycket i farten nu, men sånt gillar vi! :)

På måndag ska jag och älsklingen gå och kolla på två stycken hyresrätter, 2st 3:or. Hoppas nån av dom är perfekt, skönt o bo i hyresrätt än bostadsrätt som vi gör nu, då kan man tigga till sig lite om tapetsering också :) + att Ebba & Nora får ett rum då vi kommer till nåt större, wiiie! 

nahepp nu ska jag njuta av min kaffekopp och kika runt lite på nätet.
bye bye



( bilder på barnen när de busar )

 

 

 


Kommentarer

Men fy för magsjuka :( Hoppas ni slipper bli smittade.. Speciellt lillan..

Ja herregud vad det vräker ner snö nu..Helt galet.

Ha en mysig helg !!!

2010-02-20 21:19:37

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!