bra humör på 1 sek!

2010-02-28 11:01:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


var visst ett tag sedan jag skrev av mig här insåg jag precis :) Inte hänt nåt speciellt så en sist. I torsdags var vi iväg på unga föräldrar var två till tjejjer där med sina döttrar :) så de var ju trevligt, kul för barnen att få träffa andra kids :) Sedan när jag kom hem hade jag fått paket från HM & 3, skoj! Mobilen är ju hyffsad bra, synd att den inte tar så bra kort, men de har jag ju en kamera till, och Alexia fick lite nya kläder :)

I fredags blev det bara lugnt, en långpromenad och sedan bara mys med lillstrumpan. Markus hjälpte Dennis att flytta ut alla grejjer i hans lägenhet så den blev tom, för han ska dra te thailand i 6 veckor snart, FUSK! Och igår blev det också bara lugnt, markus stack iväg vid 13 hugget, till västerås, för han skulle dit och festa med grabbarna, så jag och Alexia tog en långpromenad ner till stan, sen när vi kom ut från affären så var det helt plötsligt snökaos, så vi var helt vita när vi kom hem.

Jag var på riktigt skit humör igår och bara kände mig allmänt uttråkad, fast de gör jag väl nu också, vill kunna göra nåt!! Hade man bott i linkan hade man kunnat göra saker hela tiden om man velat. Men sen snacka jag lite med fia i luren och när jag kom hem pratade jag loss med Jempa på msn, riktigt kul! Inte pratat med henne på hur länge som helst, så hon fick mig på grymt bra humör iaf. vänner är bra, och mina bor dessvärre för långt bort :( trist!

Nu sover Alexia förmiddag och jag gör inte ett skit, ska ta en rök och sedan kika runt lite på nätet ett tag.
chiiingeling!




Kommentarer
M - Bloggar om personlighet, skönhet, mode och foto! http://michellepaine.blogg.se/

Hej! :D

Tycker du att jag ska satsa på en tävlingsblogg eller en mode&skönhets blogg?

2010-02-28 12:14:36

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!