Lugna gatan

2010-02-05 13:58:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse låg inte jag och Alexia och dröna till 11-12 iaf, var uppe runt 9 :) låg och pratade lite och tjoade sen fick hon mat och slockna nån timme.. hon har lite ont i magen i mellanåt, hon har lixom inte bajsat sen igår morse :S verkar vara lite kämpigt, så får hoppas de kommer sen så hon får rensa magen lite! :)

Hon har börjar gnaga och bita på saker, kliar i munnen på henne, och nappen vill hon inte ha, utan den får markus sitta och dra med i tandköttet på henne, då är hon nöjd! Kan väl inte vara dags för gaddar än? lite väl tidigt.. hon lyckades hålla i en leksak häromdagen, ett litet tag iaf, så duktig så.. kul när hon greppar tag i saker och ting sen när hon är medveten om det :)

Igår och idag har hon varit tittit i mina ögon, hon tittar rakt in i dom och man märker hur hon verkligen ser mig, sån underbar härlig känsla är det, känns som om jag ska smälta in i ögonen på henne.. min guldklimp!

Ska fixa lite videos o lägga in här, har massa på datorn, men kan ej lägga in än.. väntar på att mitt konto ska bli aktiverat där man lägger in videosana först :)



Markus är iväg och hämtar Ebba & Nora på skola & fritis nu.. Så ska vi ha dom i helgen, känns som evigheter sen. Så ska han även hämta ut paket på Ica, mamma har köpt en bärsele åt oss :D gissa om jag är glad!
Och idag har jag även sökt jobb igen här i Fagersta, så man kan ju hoppas att man får nåt :)

Fick precis tillbaka arbetsuppgifterna från min lärare, petig är hon kan jag lova :(
Fan vad jag känner hur stressen äter upp mig innifrån alltså!
kul o få göra om en massa skit..
jävla larv!

ne nu ska jag ringa syster yster och se om hon lever.
bye bye!


Kommentarer

Visst kan det vara tand på G men när enya också var så där liten så gjorde hon likadant men det var ingen tand på G då..Men nu har hon två sylvassa gaddar :)

Men det är skönt för dom att greja i munnen fast det inte är nått på gång..

2010-02-05 16:02:47

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!