Tips på overaller ?

2010-10-21 10:20:06 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexias snälla Farmor sa att vi kunde beställa en overall åt henne, så betalar hon den! Tusen tack ♥ Hittade två stycken på www.Nelly.com, med märket Didriksons, tyckte dom båda två var jättefina, men självklart fanns de inte i hennes storlek :/ Så langa hit lite tips på var man kan hitta fina overaller?

 

 

Idag är det dags att jobba igen, känns som om jag varit ledig längre en 1 dag bara, Inte ett dugg sugen på att jobba men man får tänka på pengarna så går det vägen :) Nu när Alexias 7:e tand spruckit igenom är hon inte alls sur och gnällig längre, skönt! Nu är hon på strålande humör mest hela tiden :) ♥ Men den 8:e tanden är ju på gång, så blir väl gnäll och gap snart igen ;) Och alltid när hon får tänder så blir hon förkyld, hosta och snorig, näsan bara rinner på henne, men tur är väl de så de kommer ut...


ne nu ska jag måla dit lite ögon.
Puss & Kram!


Kommentarer

Hejsan :)

Jorå, det går bra i graviditeten, känns som länge kvar bara men med 2kids att ta hand om på dagrna så hinner man inte tänka efter så mkt! Brukar dock slänga mig i soffan såfort sambon kommit hem ;)



Overaller är jättesvårt! Till 5åringen har vi köpt en från just Didrikson (tycker de är jättebra) och till LillaA (8månader) har vi köpt en CanadaGoose- de fanns på Campadre för ett tag sedan så det var bra pris!



Hoppas du hittar ngn!



MammaMorran- funderar över livet & ADHD

http://mammamorran.blogg.se

2010-10-21 12:46:36
Anonym

Kika på smilebutiken.se

filur.se eller

bra.barnklader.se

Ska själv köpa en ljusblå eller en grå didrikson overall.

Hoppas du hittar nån där :)



2010-10-21 18:37:39
Jonna

Intersport i Fagersta har jätte fina 8848 overaller, den kändes rejäl!!

2010-10-22 07:27:03

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!