sun sun :D

2010-07-03 11:00:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


igår jobbade jag till 13, skönt som bara den! Blev att åka och storhandla lite och sen hem hit, Ebba & Nora kom hit igår morse också :) Nora har vattenkoppor :( trist som bara den.. jag har ju haft det, men inte Ebba, Markus och Alexia, och vi kan ju inte bada heller för då kan vattenkopporna bli värre..

Jag låg och pressade lite här utanför i solen igår, för gud vilket underbart väder det är :) skönt att man är ledig hela helgen när det är såhär! sun sun sun.. Sen tog vi oss alla en kvällspromenad, och köpte lite glass.. gick till en lekpark där de hade skit sköna gungor!! Sen gjorde vi inte så mycket mera igår..

Idag händer väl inte heller så speciellt mycket, jag förstår inte varför tjejerna inte vill vara ute och leka!? Går ju inte kolla på tv hela dagarna.. när jag var liten så var man ju ute från morgon till kväll, jämt! men men.. jag ska iaf dra iväg och sola sen när markus kommer hem.. måste fan få njuta av vädret nu när jag väl är ledig, för sen kommer jag jobba som en stolle hela sommaren, för jag har nämligen fått ett till jobb :) Och hon sa att fungerar det bra på mina prövodagar där så ger hon mig 25% jobb, så jag har 100% tillsammans med mitt andra jobb! Men det är bara tänka pengar helt enkelt! :)






Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!