Skrik & Skrik!

2010-01-11 11:41:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår skulle vi åka och hälsa på Fredrik & Lina och lille Algot, så åkte vi till folkets park vid två hugget för att barnen skulle få dansa ut julen :) Algot & Ebba busade mest, medans Nora var väldigt seriös med dansandet :) själv satt jag och kikade på, kan ju inte ens sångtexterna längre, haha! Sen kom tomten och dom fick godis! Alexia sov under hela tiden, det var ju inte så att de var knäpptyst i lokalen, men hon sov så gott ändå! (:  Sen skuttade vi in i bilen och åkte med Peter & Lollybeth och hälsade på en sväng. Sen stack vi hemåt för Bettan var på väg för att hämta tjejjerna!

Denna natt har varit upp och ner!! min lilla dotter har inte sovit något bra alls, hon gnäller, skriker, och verkar ha ont i sin lilla mage, för även att jag bytte blöja, gav henne mat, låg oh kramades med henne (fast hon stretar emot) så skrek hon :( hate it! Och nu hela morgonen har hon också varit gnällig och skrikig! Jag vill inte se att hon har ont i magen, de är hemskt att stå hjälplös i såna stunder ju. Men idag ska vi ju till BVC så ska höra med barnmorskan där vad hon kan tipsa mig om, för de finns ju magdroppar jag har hört ska fungera väldigt bra! Ska bli intressant och se vad lillsnörpan gått upp denna gång :)

nu äntligen somnade hon in här i sin babysitter bredvid mig, så där får hon sova nu, vill inte ta upp henne oh lägga henne i sängen nu, för då lär hon vakna, lika bra hon får sova när hon väl gör det, hon ser grymt trött ut :)



Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!