Hemma igen!

2010-01-03 22:56:40 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags stoppade vi ner Alexia i vagnen så gick morsan, jag och markus bort för att hälsa på mormor en sväng, och därefter gick vi som stelfrusna pinnar ner till sofia och pekka och drack kaffe med dom och snackade ett tag. Sen i lördags tog jag och Alexia bussen till ikanohuset och gick omkring där med charlotte! jag behövde kläder, så hittade lite smått och gott! Se kom markus och hämtade oss så blev vi bjudna på jätt god mat hemma hos farsan! Så då fick Alexia träffa sin morfar också :)


   


Det har varit skönt att varit nere i linkan en sväng, så Alexia har fått mysa av sig lite med både moster, mormor och morfar :) Så hann vi ju även hälsa på min farmor och farfar en snabbis också! Och idag åkte vi hemåt mot Fagersta igen :) Markus börjar jobba imorgon igen, så jag och Alexia ska till bvc för vägning :)


Jag badade av henne förrut efter att hon fått ätit, och hon gillar ju det märker man, och hon börja även "prata" när jag stod där och tjoa med henne, så sjukt sött när hon låter som en bebis och inte bara knorrar :) Nu ligger hon här i soffan bredvid och sover, vi har lyssnat på bamse remix och det tyckte hon väldigt mycket om, tror jag körde på repit på youtube 5 gånger och hon låg och tittade på dataskärmen hela tiden, och tillslut somnade hon så sött :)

Mammas hjärta!


Kommentarer

vad söta ni är:)

2010-01-04 11:17:48

Guuu va sööta =)

2010-01-04 16:21:23

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!