bort med julen!

2010-01-05 13:21:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse vaknade skruttan vid 5 nångång och ville ha lite mat, sedan fick hon sova hos oss i sängen, så gick hon och jag upp efter några timmar och pyssla i vardagsrummet, hon låg och kikade och var mysig :) så efter hon åt fick hon ligga hos sin pappa i sängen ett tag, sen badade jag av henne och sådär, så nu är hon ren & fin! :]

Igår plockade jag av allt från granen, grymt mycket barr blev det ju på golvet, stora högar! Sen kasta markus ut den genom ballkongen och då trilla de av ännu mera barr, så man kan ju säga som så att de är barr överallt i vardagsrummet och på ballkongen, haha.. och det som suger är att damsugspåsen är full, men har beställt nya påsar så man kan ju hoppas att de kommer snart :)

Jag kom precis hem, har varit nere på coop och handlat lite mat och sånt, så idag ska jag göra kycklinggryta eller nåt i den stilen :) pluttan sover fortfarande, men lär nog vakna vilken sekund som helst! Idag måste jag hinna klart med ena arbetet till skolan känner jag, och det ska jag bli också.

Skönt att få bort all julpynt och få tillbaka det vanliga igen :)
ha en fin dag!


Mina diamanter, älskar er MEST!
dålig bild :(



Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!