Bowling & kalas!

2009-09-27 00:35:35 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nora kom hit i Torsdags kväll när jag stod och grejjade med middag, hon grät & vägrade släppa bettan (sin mamma). Men det gick efter ett tag och då blev hon som vanligt igen, men sen kom det tårar till och från tills pluttan somnade, inte så konstigt att hon var lite ledsen o så, hon bor lixom hos sin mamma hela veckorna, kommer hit två helger i månaden och denna gång kom hon hit utan Ebba också. Men det gick bra till slut som sagt, lite mammig får man vara också för den delen :)

Så i fredags åkte vi in till Skinnsberg och fixade lite, sen blev det en sväng förbi pizzerian på vägen hem, så hann vi bara så gott som hem så kom Fredrik & Algot och sen markus föräldrar o hans farmor. Så blev lite fika och prat. Sen tog jag med mig Nora på en promenad så stannade vi till vid några lekparkar :) så gick vi hem och hämtade fotbollen och Markus så passa vi lite boll tills Ebba kom hit!

Idag stack markus iväg redan vid 12.30 hugget, så han är iväg fortfarande, eftersom han skulle till Västerås på fest. Och Nora har varit på sitt första kalas :) Så medans hon var där på kalaset så stack Ebba och jag iväg för att spela lite bowling i fagersta hallen, så kikade vi lite på bandy efter det! sen hämtade vi upp lilltjejjan så stack vi hem hit och åt lite mat och sen fram med lördagsgodiset och ostbågarna så blev de lite tv-tajm. Jag har kastat i lite blonda slingor i håret och sådär också, skönt!

och nu är det väl dags att försöka o få lite sömn, tjejjerna vaknar säkert vid 7 imorn bitti som idag. men det är rätt svårt att sova då man inte hör nåt ifrån karln. I hate it!

sov gott.


Kommentarer
typiskt

det är ett typiskt karl fenomen den där men att inte kunna höra av sig som dom ska.

2009-09-27 15:04:57
Jempa

Låter så mysigt att ha tjejjorna att umgås å hitta på saker med :)

2009-09-29 13:25:56

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!