Barnen har åkt hem!

2009-09-13 21:17:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp helgen sprang iväg känns de som, igår åkte vi som sagt till Västerås så barnen fick handla på Toys´rus för sina presentkort, och det tog sin lilla tid där inne, men de är väl klart när de fick välja på så mycket som finns där inne, med nöjda inköp åkte vi därifrån och åt på Max! Sedan på kvällen blev vi bjudna på middag hemma hos Peter & Lollybeth, friterad kyckling, friterade räkor & pommes m.m bjöd dom oss på, och guud så gott det var :) Sedan blev det lite spel när vi kom hem, Nora fick ju ett spel som heter den hungriga elefanten av oss när hon fyllde år, och det är väldigt populärt här hemma :) och sedan blev de mys framför Tzatsiki filmen & sen sovdags.

mitt natt blev väl inte as rolig, låg med aj aj i revbenen och ond ångest i bröstet, hatar när paniken bara dyker upp sådär, det går inte sätta stopp för den, det går inte att sätta fingret på varför den just kommer, i just den stunden, det är något man får leva med helt enkelt, jag somna ju till slut iaf, efter många timmars vridande i sängen.

tjejjerna vaknade redan vid 7 imorse, och älsklingen och jag tog oss upp straxt efter 8, det var segt! Men det var frukosttajm. Annars har vi inte gjort så mycket idag, tagit det lugnt, ätit lite mat och spelat spel, gjort slingor i tjejjernas hår med hårfärgningsapparaten Nora hittade på Toys´rus, och så har kickorna även målat sina sparbössor som dom fick av min syster med familj i present :)

Det blir så tomt här i huset då tjejerna åker till sin mamma igen. Älsklingen stack iväg till Peter i samma veva så jag har suttit här i min ensamhet idag, fast jag har faktiskt fått plugg gjort :) vilket är bra! Och så har jag slö tittat på Ensam mamma söker.

Nu tittade babe in genom ytterdörren, så nu blir det en kopp med Te & så ska vi se på filmen som är på 4:an! :)


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!