alla bollar i luften!

2009-09-15 22:41:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jaman :) idag har jag hållt igång kan man lugnt säga, vilken energi jag har haft! :) Skulle börjat plugga i förmiddags men planerna ändrades snabbt. Jag satte igång och damsög & skurade, sen har jag diskat och grejjat, dammat & torkat lite listor & lite överallt. Har även beställt gardiner till köket, det fick bli ljusgröna & mörkbruna panellängder, så får hoppas de matchar där sen :)

Kakelnissarna dök aldrig upp sen idag, så tippar på att dom kommer imorgon. Men får hoppas de kommer tidigt för jag ska åka mot skolan vid 9 hugget :) prata med min lärare och se vad det är som är fel enligt henne, så ska jag kanske passa på att plugga lite där eller se någon film som ingår i min kurs. Och sen ska vi ju till barnmorskan och det ska bli kul :)

Babe stack iväg till jobbet för någon halvtimme sedan, och jag har fått massa plugg gjort nu på kvällen, och sitter nu och pratar med mamma i telefon, min älskade mamma!! är så glad för hennes skull, hon har fått jobb nu igen heltid och lär blir kvar, på hennes gamla jobb cloetta som hon jobbat på sen hon var 16 år. Och idag får man vara glad över ifall man hittat ett timjobb, så jag är glad att hon fick heltid nu. saknar att sitta och prata med mamma över en kaffe på kvällarna, vi har haft många mysiga kaffe-prat kvällar! tråkigt att bo så långt ifrån sina nära känner jag :(

hopp ne nu ska jag plugga vidare lite till.
min pojkvän är min livskamrat & min livs kärlek ♥
bye bye!


Kommentarer
MenJagVetInte - Lite snyggare, lite bättre. http://menjagvetinte.blogg.se/

sööt du är! :D

2009-10-06 16:42:05

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!