plugghingst!

2009-10-06 23:47:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Studibesöket idag gick bra, lite smått segt men det var ju ändå intressant hur mycket dom faktiskt kan anpassa bilar för de med handikapp. Efter besöket åkte jag mot Norberg och såg två filmer där på lärcenter som ingår i mina kurser, och sedan blev det en tripp till lärcenter i Fagersta för att renskriva 3 arbeten och få iväg dom till läraren. Så min dag blev att plugga idag, och det blev bra också, hann med mycket där :)

Blev lugna gatan när jag kom hem, älsklingen och jag kurrade ihop oss i sängen och tittade på Andra Avenyn! Sedan slumra jag till ett tag och har mest segat hela kvällen, varit as trött. Lillan i magen har fart på sig massvis iaf och det är mysigt med dessa stora rörelser hon gör :) ♥ Vissa stunder känns de som om hela magen ska vända sig ut-och-in, men jag tror nog att tösabiten försöker vända lite på sig kanske? :)


Tråkigt när min kära karl jobbar natt. Så jag tänkte slå upp böckerna nu och se om ja får nåt mer plugg gjort, känner mig en aning lite stressad med allt, men jag tror nog att jag hinner få alla arbeten klara i tid :) eller jag ska få alla arbeten klara i tid, så då gäller det att vara en plugg hingst.


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!