Tipp Topp !

2009-06-01 23:17:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags åkte vi ner till Linköping :) så  första stoppet blev hemma hos Sofia & Pekka och självklart fick vi träffa deras grymt söta hundvalp Douglas, vilken sötnos det var. Sen hjälpte vi mamma att flytta på lördagen i det kanon varma vädret, karlarna fick jobba på mest, jag dega nog mest kändes de som. Sen på eftermiddagen åkte babe och jag en tur med bilen till några mys ställen :) och så stötte vi även på Pierre så vi hängde med hem till honom ett litet tag, sen gick vi hem till mamma och slockna som två små barn!

Blev nästan sängen direkt när man kom igår kändes de som, fast klockan blev mycket, och idag knalla jag upp ur sängen vid 5 hugget så det blev stress till bussen som gick vid 6, men hann som tur var :) har jobbat med tredje och sista dag bredvid nu, och idag blev de ett långt pass från 7-17, men de gick hyffsat fort ändå, och jag kan inte säga nåt annat än att jag trivs väldigt bra på jobbet och det är bra personal också och det är ett måste! :) Chefen ville ha in mig lite innan jag börjar gå på schema så man hinner lära sig det mesta innan dess, så får nog lite jobbtider nu framöver !

ne nu har jag precis diskat ett helt berg av disk som stank gammal sur mjölk eftersom vi skippa disken innan vi åkte, och hur gott tror ni att de luktar när man har tre dagars gammal disk i diskhon? haha SKÄRPNING !!

ne nu ska jag nog logga in på wow och spela lite!

pusss

I love my man!



Kommentarer

Fin bild! :)

2009-06-02 15:38:44

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!