söndags chill.

2009-06-07 10:06:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags efter att vi hämtat tjejjorna på skola & Dagis så åkte vi hem till Fredrik Lina & Algot en sväng så han fick sina paket :) och så bjöds de på fika också :) jätte god tårta hade Lina gjort iaf, sån ska jag absolut ge mig på att göra nångång :) Annars har resten av helgen bara varit lugn. Kickorna har ju träffat några barn som bor i grannhuset som dom leker med, och det är ju väldigt kul för dom, och det gör även att man får lite tid till att dona här hemma medans dom är ute och leker!


Vi har suttit och kikat på vd vi ska hitta på med tjejerna i sommar, och det som det lutar mest åt just nu är Skara sommarland, och Ebba och Nora vill verkligen dit så det blir nog så. Jag ska ju jobba nästan hela sommaren så det blir lite svårt att hitta luckor i dagarna där man kan resa iväg, men det ordnar sig iaf.

Imorgon är det dags att jobba igen :) skoj, 13-21.30 så det är ett skönt pass. Kul att man får lite jobbtider innan mitt schema drar igång. ne nu ska jag kika runt lite på nätet och sen in och ta en skön dusch :)

ha en bra dag.

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!