Nervös till och från!

2009-08-28 12:40:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår hade jag en sån dag då jag hade tankar runt omkring graviditeten och bebisen. Nu känner man ju verkligen att det är ett liv som rör på sig där inne i magen, och jag kan inte fatta det ännu att det faktiskt är våran bebis, jag ska bli mamma, och hur stort steg är inte det i livet då? Jag har tankar om förlossningen och jag är skit nervös inför den vissa dagar, och vissa dagar inte alls, okej ut ska hon/han, men hur? hur fasen ska det ens gå? Jag har fasa för dagen då den är här, jag kommer vara så sjukt uppe i varv & stressad och vara helt panikslagen. Men åh andra sidan, vad gör väl det? det är jag väl knappast ensam om, eftersom det är första gången för mig att föda så vet jag inte vad som väntar mig. Det blir som de blir helt enkelt, ingenting man ska behöva gå och oroa sig över :)


Jag vill verkligen göra ett 3D ultraljud och det stod på hemsidan att man ska vara mellan vecka 24-28, och jag går in i vecka 26 på måndag så tiden passar perfekt, först ska vi betala alla våra skräp räkningar här hemma nu när markus vaknar, och jag hoppas för allt i världen att det kommer finnas pengar kvar till ett 3D, dyrt är det ju, nästan 2000:- Men jag vill så gärna, vill så gärna se att allt är bra med vårt mirakel, och jag vill väldigt gärna veta vad det är för en liten skrutt, är det en kille? eller är det en tjej? de flesta som har velat se magen säger direkt, det är en kille, men det kan man ju inte se till 100% tror inte jag. För mig spelar det asbolut ingen roll om vad det är för kön på pyret, men det är så kul att kunna köpa kläder och barnartiklar osv, så man slipper köpa allt i neutrala färger. Min navel ser jätte rolig ut när jag ligger ner och reser mig upp, haha den vänder sig nästan ut och in! :)



Barnet vecka 25:

800 gram och 24 cm lång från huvud till stjärt. Barnet har fullt funktionsdugliga händer och fingrarna har naglar. Dygnsrytmen är mer tydlig. Barnet har perioder då det är vaket och det sover på mer bestämda tider. Skelettet fortsätter att hårdna.


Kommentarer

tänk min lillebror som föddes i v 25 :)

2009-09-07 14:02:35

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!