Fy för att vara sjuk!

2009-08-20 10:32:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I lördags åkte jag hemåt från Linköping med tåget, var så sjukt trött & svag i kroppen så satt och sov till o från hela vägen. Markus och tjejjerna kom och hämtade upp mig vid tågstationen iaf :) Ebba har ju fått Markus gamla mobil så hon var väldigt glad över det iaf :D Sen i måndags tror jag det var så började jag må dåligt, magkatarr skiten satte igång, men det var inte lika kraftiga "kramper" denna gång som sist, men fy vad ont dom gör, satt i duschen ett bra tag, sen efter det har jag haft feber och i princip sovit hela dagarna, haft sån sjuk frossa och såna sjuka svettningar, men just nu idag när jag vaknade så känner jag mig någorlunda pigg, inte helt klar i skallen men nästan!

Blev även inbokad för att jobba idag 16-21, och det tackar jag för, tråkigt nog att man mår sådär, men bara att bita ihop dom få timmarna ikväll, för jag måste jobba!!!

När jag var i Linköping hann jag med att träffa en massa människor, och det var as skönt & trevligt, okej att man fick stressa precis hela veckan men så är det när man ska hinna med allt :) Sofias hund har ju vuxit och är såå söt och duktig!! kul att man hann träffa fia några vändor, hann även träffa challe några vändor också ♥ Blev att luncha med Alexandra en dag där och det var kul att se hennes söta bebismage som faktiskt blivit större än min tror jag :) Vädret har ju för övrigt varit ruttet när jag var där, spö regn åska blixtrar och hagel, men lite mysigt :) Jag tog även med mig charlotte och lilleman till busfabriken en dag, vi studsade som aldrig förr på hoppmattorna, fan va skoj de var :D men lilleman var sjuk upptäckte vi sen, han kräktes och mådde inte ett dugg bra stackarn. men sen krya han på sig efter nåndag så då blev det att busa med han igen :) cyklade omkring lite i pickhult och köpte glass och så :) världens bästa lilleman!
 
 

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!