Alexia lär sig nya saker.

2011-10-03 11:09:59 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia har lärt sig så många nya saker, och utvecklats i mängder, på så kort tid! ♥ Man blir ju så stolt över henne! I min blogg här så skriver jag ju ner mängder av saker hon lär sig och gör, för det är så roligt att läsa tillbaka på :) Och så hennes pappa kan gå in och läsa lite då & då :)
-
Hon har nu börjat med 3 och 4-ordsmeningar hon säger "dä ää min mamma", "Dää ää min snuttee", "Moa pappa bort bajs" det är dom långa meningarna hon har sagt än så länge :) Men hon tycker det är roligt att lära sig nya ord märker man, hon härmar och försöker massor. Hon tar även sina låtsasnycklar, tar på sig mina skor & sin mössa, sen traskar hon mot dörren med sin låtsashund i koppel och säger "Ja gåå" "jaa gå ut" haha.. så fruktansvärt söt!
-
Hon har ju även varit rädd för att bada i badkaret, lite små läskigt med vatten tycker hon, men bara på en dag sådär så vände det om, och nu ligger hon på magen där i, hoppar, ligger på rygg, åker kana på sidan osv.. längtar tills man kan börja på plask&lek med henne i simhallen sen ska hon även få börja i gymnastik tänkte jag.. wiiie!
-
Hon somnar på kvällarna själv, det är inte ofta de blir protest! Kanon skönt! :)
Man blir ju så stolt över sin dotter, älskar henne såå mycket! Mitt allt!!

Kommentarer
Malin - Mamma till Alice och Lowe http://http://alicesmamma.blogg.se/

Hej! Kan du adda mig på msn, vill prata med dig, eller skriv en kommentar med ditt nr så jag kan ringa dig :)

Godkänner den inte så klart.



kram malin

2011-10-04 20:43:57

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!