lättar på trycket!

2008-11-27 11:43:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hopp, idag vaknade jag av att någon försäljare ringde mig 09.30, fast det var bra, men man är inte på bästa humöret då en person ringer och vill att man ska bli medlem hos dom, och handla deras produkter och virse versa. låg och höll telen mot örat ett tag. sen klick!

Knalla upp ur sängen och satte mig i telefon det första jag gjorde. Började med att försöka få tag i HSB i Fagersta, så vi kan få namnbyte på vår dörr, efter mycket ringade kom jag till slut fram till rätt person. och det blir förmodligen gjort nu när som helst sa hon! :) good! Därefter ringde jag Laredoute och det visade sig att jag inte hade ett dugg att betala in till dom denna månad, STORT PLUS! därefter ringde jag CSN, men varje gång man ringer dit förväntar man sig ett dåligt svar, och så blev det ännu denna gång, har jag inte fått in några pengar skulle jag höra av mig om en vecka. Därefter ringde jag Privat-tandläkaren i Fagersta och skrev in mig, det var en kille som tog emot människor med skräck för tandläkare, och de som ville gå hos en privat, så blir kallad om ett år sade vi! :) Därefter ringde jag chefen för stolpvreten, för att se hur det kommer se ut med jobb framöver i December, dom höll på med inbokningarna nu, så fick två tider direkt iaf. (Så lär det nog dyka upp fler, det är jag bombsäker på) Därefter ringde jag lönekontoret och ordnade så jag ska dra full skatt, så jag inte får betala massor senare.

Så idag har jag uträttat en massa ringade ärenden :) skolan ska jag skicka mail till och se när den slutar, och hur lång tid jag har på mig att bli klar. För slutar skolan den 19:e December så behöver jag inte stressa som en tok nu idag och imorgon med plugget.

Igår ringde jag the phone House, berättade hur min telefon betedde sig, och jag fick komma in, så åkte dit innan jobbet, lämna in den på service som nu skulle ta ca 2 veckor, så har en lånetelefon, samsung nu. Förstår inte mkt alltså, haha! mina sms jag skickar ser skit tråkiga ut, för jag vet inte ens hur man gör en smiley, haha!

Hade en praktikant bredvid mig hela jobbpasset igår, kan säga att det gjorde mig grymt stressad, men det gick bra ändå. lät honom göra väldigt mycket. Trodde det var hans 2:a dag eller något sånt på jobbet, men de visade sig vara hans 5:e vecka, Är det inte dags att börja ta lite egna intiativ då?

Mamma kom hem från jobbet för en stund sedan, men stack lika fort in till stan igen, för att lämna jobb-bilen. Vi ska dra ner julsakerna från vinden när hon kommer, så jag kan packa ner det som är mitt :)

Ekonomin suger just förtillfället, jag äger ungefär 200:-, pga av att vickan inte betalat tillbaka pengarna som hon är skyldig mig, som jag skulle fått för 3 veckor sedan. IDIOT! Hon har sabbat allt känns de som. men hyran är betald, och som tur är får jag bra lön i December, så får väl bli ett sms lån fram tills dess, så man kan köpa julklappar och sånt!

På lördag flyttar vi ju äntligen babe och jag :) hur skönt som helst ska det bli, då allt verkligen är på plats, då är vi där, då är vi fagersta. Då kan man slappna av lite! Och inte känna allt för stor press på allting, som man gör just för stunden. Det kommer att bli bra. Och ekonomin kommer också bli bra, tror inget annat! De ringde från hemtjänsten idag och ville att jag skulle jobba i Fagersta. Men bad dom boka in introduktion för det i början av december, så får se när beskedet om det kommer :)

Ne, om man ska bränna ut lite kort och grejjer, så man kan rensa den här datorn.. Får ta med den när jag flyttar, för jag har inte råd att handla någon ny just för stunden, så kanske har väl turen att man kan göra det i Januari-Februarie där någon gång, bättre med en bärbar än en stor klump!

Det finns de personer/vänner som försökt att gjort massor för att hinna ses nu innan jag flyttar, de visar att de kommer sakna mig, och jag kommer sakna dom :) massor! men det är ju inte så att jag flyttar till andra sidan jorden :)

Ha en fin dag, puss & kram!
Katten musen tio tusen, markus gör mitt liv susen :)


Kommentarer
Markus

Du är så jävla duktigt baby:)

Att du hinner med allt det förstår ja inte... ohhh stress har vi båda just nu, själv lekte jag ju demolisionman med mina möbler o slängde ut halve lägenheten genom fönstret idag:) skulle ju ändå till tippen med allt!

skönt att vi börhat beta av allt som skall göras!

För som sagt imorron är det LÖRDAG! då, då ÄNTLIGEn är vi sambos! tror du jag längtar eller?

Sen på söndag, äre 1a advent, kan ju säga som så att då ska vi julpyssla lite:)



och med ekonomin, det löser sig alltid! de vet du!

Tack för att du får mig att må så himla bra som jag gör!

ALLT ÄR MYCKET LJUSARE NU!:) me happy



Jag älskar dig! över allt annat. du o mina döttrar:) fan vad mys!

Sen är det bara dags för oss o knådd när allt ordnat upp sig!



sov gott nu, för nu ringde du precis mig på jobbe!



LOVE!!!

2008-11-28 01:37:39

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!