Söndag!

2008-11-02 17:13:11 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Har inte blivit av att skriva blogg nu när jag varit hos min kärlek!

I fredags hämtade vi upp hjärtats bror Fredrik, och sedan åkte vi och även Lotta & Tony ut till Markus föräldrar! så skönt för dom att alltär klart snart! Det blir ju endel man samlar på sig då man bor i hus. Karlarna var starka och lyfte upp utebadet upp på kärran, sen iväg till deras nya hus, där Juha (markus far) fastna med bilen i all lera! eller fastna och fastna gick ej att komma någonstans när det blev som en stor lerpöl på grösmattan! men sen kom det en och hjälpte till. Babe och jag värmde upp oss i ett mysigt varmt bad när vi kom hem, så himla kallt ute!

Igår blev det en tripp till Västerås, inhandlade bultar till babes bil, så åkte vi förbit tobbe en sväng och sa hej! hjärtat lagade 3 rätters middag på kvällen då vi kom hem :) mums! min älskade man! Kan säga att jag är proppmätt än i dag från allt gott från igår :)

Idag åkte jag hem vid 13 tiden, för att hinna hem innan det fryser på med is på gatorna igen, är verkligen inget skoj att åka enda hem i sommardäck! Men dom byts ju imorn förmodligen, såman kan åka säkert igen! :)

Jag ska jobba i veckan, så himla kul, jag längtar efter jobbet nu, var ett tag sedan, fått lite till jobbtider! skönt! Så min sista bokade jobbtid hos Attendo är den 27:e november! Hoppas på att vi kan flytta in i våran lägenhet den 29, eller helgen där. Vore great! Den här måndaden kommer det att vara mycket, och det vet jag också att det kommer att bli! Men sen i December, då kan man börja pusta ut lite smått.. Då är vi på plats! Då kommer jag nog börja jobba så mycket som det bara går på mitt nya jobb! Det är väldigt svårt att veta hur allt fungerar på ett nytt jobb, alltså inte på plats, utan som exempel, på attendo jobbet jag har nu, där mailar eller ringer dom om jobbtider som man kan få! Men här då får man lägga in sig på en hemsida och skriva att man kan jobba, så ska man få ett sms om jobb sen, men tror nog att man får det dagen innan, den dagen man sagt att man kan jobba! Men det märks, man lär sig nog rätt snabbt :)

Ne nu ska jag faktiskt sortera en massa räkningar och papper och sådär, sen ska jag faktiskt ägna en stund till att skicka efter framkallning av massa foton! :) för det tycker jag är kul, man har ju lite att framkalla nu! :)

Ha det toppen! :) puss & kram!

 

Kommentarer

Ja, det där. Att man kan hata någon man bara träffat en gång men ändå inte sagt ett ord till!

Jag vill inte hata henne, för egentligen har hon inte gjort mej något men jag kan inte låta bli. :/

2008-11-02 20:39:39

tackar :)

2008-11-03 10:28:43

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!