plugg plugg :(

2008-11-11 00:07:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej Hej..

Idag har jag varit i farten :) jajjemän! Först in till Jennifer för att dricka en liter kaffe, haha! blev kvar där ett tag, söt vovve har hon ju också :) bild på han kommer längre ner på inlägget! :) efter det åkte jag till iv, som jag är riktigt less på att göra, blev lite irritation där, men nu är csn papprena på skriva från rektorn! Och gissa vad idioten rent ut sagt kläcker när jag sitter inne hos honom, "ska jag titta upp om du kan få läsa de kurser du läser på infokomp, hos oss?" (där höll jag på att skrika av irritation, pucko! va fan tror han :S kunde han kläckt lite tidigare! då jag hade haft en chans kanske att hinna klart med kurserna, och hur kan han helt plötsligt säga en sådan sak, då det var omöjligt när jag frågade honom då allt var kaos i studierna. då de hade gjort fel) aja nog snackat om han. åkte därefter till CSN för att lämna pappret. Och därefter till charlotte, som tog sitt körkort idag!!!! grattiiiissss!!! jag sa till henne att hon skulle åka en sväng :) så skönt det var att sitta bredvid =) vi drog till Ljungsbro där jag hann låna boken Oliver Twist innan dom stängde! (ska skriva ett arbete om den boken) efter det blev det att åka till stan igen, sen hoppa challe av, och jag återvände till hålan! Har fått tre arbeten gjorde ikväll. Avslutade mitt andra kapitel i Svenskan. Och hann med två arbeten i tredje kapitlet, nu har jag bara instuderingsfrågor + boken kvar i det, sen är det bara att börja på det sista kapitlet. yeeeey! så skönt det känns. Att jag verkligen tar tag i det!!! kan bero på att man har en sån bra lärare kanske? :)

så jag har inte gjort mycket mer annat ikväll än att renskrivit arbetena och tittat på prison break som jag tycker är väldigt väldigt bra, mycket spännande :)

Imorgon är det jobb igen, fast vet ej hur länge, ska följa med en brukare till sjukan tror jag det var, sen slutar jag! :)

ne dags att sätta igång och läsa. Så skönt nu har det lättat i min stress lite, att jag blev klar med några arbeten idag, då kan jag börja på nästa, och snart är det slut. SKÖNT! jag pallar inte med min stress längre :( jobbigt jobbigt! men jag vet att när markus och jag äntligen är på plats i våran lägenhet och svenskan är klar, och allt sånt är klart här i Linköping då kan man lugna ner sig, då kommer allt kännas lugnt! jag vet det! jag längtar efter att känna ett lugn! Jag minns nog fasen inte sist då som jag kände mig lugn i kroppen och huvudet. Stressen tar kål på mig snart, och senaste tiden har det varit förjävligt, kom med tips hur jag minskar den?

godnatt med er.. sleep very well ditt cykelställ som farsan sa då jag var ett barn, haha!

ajusst kom på att idag såg jag hur himla fin belysning dom satt upp vid stångån, tog kort på ett fint hjärta som var på ett träd.. blev ej så bra, men man ser lite :) vill gå en promenad där med min älskling. <3


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!