mycket på jobbet!

2008-11-05 22:30:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår jobbade jag, och då fick jag bland annat både, spott i ansiktet, och sparkar & slag på mig av en boende, sånt är inte as kul. Bra som fan att man inte tappar tålamodet totalt iallafall! Åkte till min kära syster och lilleman efter jobbet. Vi gick ut en sväng på promenix o sådär!

Liam har sovit här hos oss natten till idag :) myskillen! blev mys & bus! Mamma är suverän, hon hjälpte mig igår kväll med min Svenska, Vi satt i flera timmar, och jag fick klart det mesta, en uppgift kvar i detta kapitel nu bara! :) hann även renskriva och skicka in arbetena innan jag somnade igår, skönt!

Idag har jag jobbat, jag började 13.00 idag, så blev en sväng till gymmet, tränade hårt som bara den i 40 min, sen dusch & bastu på det. Var på jobbet en timme för tidigt, så blev en svängom till Massage-stolen, goodiiie! :) är verkligen stel upptill på höger sida av min rygg, så ska se om jag hinner en sväng te massage-stolen imorn med! Behövligt ! Jobbet idag började med irritation, kände att jag började tappa tålamodet direkt, och mitt humör, blev surt på bara 2 minuter. Jag tål verkligen inte att människor ger mig order, eller att någon tror sig vara bättre på arbetet fast personen i fråga jobbat mycket kortare tid en mig, som om jag är helt ny och inte fattar nåt?  (defenitivt inte av en praktikant) okej, om det är en ordinarie som man arbetar med, självklart tål jag att den personen säger på ett vanligt, trevligt sätt exempel, "är du snäll och gör det där" eller något i den stilen.
Idag var jag på en avdelning som jag aldrig varit på, me gick bra, för jag jobbade med Kim, och hon är trevlig & lätt att jobba med! Men fy satan så mycket det varit, hann inte med min rast, och hann få i mig en kopp kaffe.. inte kunnat prata med Markus på hela dagen också, så det känns in my heart! men som tur fick jag höra gubbens röst för en stund sedan :)

hej och hopp, sitter och funderar på om man ska börja med svenska uppgiften eller inte, men tror jag sviker det ikväll. Eftersom jag måste upp i tid till jobbet, då jag börjar tidigt! så de blir ingeeeeeeeeeeeeeeet!

Finns inget mer o skriva, sov gott då det är dags..

pusspuss!


Kommentarer

hehe tack :D

Det var inte så svårt faktiskt:P dom flesta gör ju sina i photoshop men jag har inte det så gjorde min i paint. Gör en du också så kan jag säga hur du ska gö sen:)

2008-11-05 23:12:56

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!